Volg ons:

Receptie

Met de prachtige horeca en het mooie terras is Matchzo een prima locatie voor het vieren van diverse gelegenheden, zoals het organiseren van een receptie.

Onze horeca biedt ruimte voor feesten tot wel 200 personen. Het meubilair wordt volgens uw wensen opgesteld. Voor kleinere gezelschappen wordt de ruimte verkleind, waardoor een intieme sfeer wordt gecreëerd.

Wij verzorgen graag uw diner of buffet. Er zijn contacten met cateraars, die voor een scherpe prijs een zeer goede kwaliteit leveren. Wij bieden barbecue mogelijkheden vanaf € 9,00 per persoon. U mag het eten ook in eigen beheer verzorgen.

Bij mooi weer kan ons terras worden gebruikt. Uw gasten kunnen gratis voor de deur parkeren. Een receptie kan worden gecombineerd met sport en spel in onze sportzaal. In de organisatie hiervan kunnen wij ondersteunen.

Matchzo beschikt over een geluidsinstallatie, waarin diverse muziekgenres beschikbaar zijn: van “gouden ouwen” tot hedendaagse hits, rustige relax-muziek en gezellige feestmuziek.

Op beeldschermen kunt u presentaties, films of foto’s tonen. U mag de ruimte zelf versieren maar u kunt het ook aan ons overlaten. We beschikken over een evenementenaansluiting voor een band of discjockey en we hebben microfoons beschikbaar. Wij zorgen altijd dat alles tiptop in orde is.

Mocht u uw receptie in Matchzo willen organiseren of heeft u nog extra vragen: maakt u dan een afspraak. Op basis van uw wensen maken wij een overzicht van de kosten. Stuur een e-mail met daarin uw telefoonnummer naar feest@matchzo.nl of via één van de onderstaande knoppen.

Velden met een * zijn verplicht