Volg ons:

Verjaardag

Wilt u gezellig met een groep familie en vrienden uw verjaardag vieren, dan is onze kantine daar natuurlijk zeer voor geschikt. We kunnen onze locatie in diverse delen opsplitsen. Voor kleinere gezelschappen wordt de ruimte verkleind, waardoor een intieme sfeer wordt gecreëerd. Bij mooi weer kan ons terras worden gebruikt. Uw gasten kunnen gratis voor de deur parkeren. Een verjaardag kan worden gecombineerd met sport en spel in onze sportzaal. In de organisatie hiervan kunnen wij ondersteunen.

Matchzo beschikt over een geluidsinstallatie, waarin diverse muziekgenres beschikbaar zijn: van “gouden ouwen” tot hedendaagse hits, rustige muziek en natuurlijk ook house.

Op beeldschermen kunt u presentaties, films of foto’s tonen. U mag de ruimte zelf versieren maar u kunt het ook aan ons overlaten. We beschikken over een evenementenaansluiting voor een band of discjockey en we hebben microfoons beschikbaar.Wij zorgen altijd dat alles tiptop in orde is.

Matchzo ontvangt u graag en zorgt voor een ongedwongen sfeer graag van dienst. Matchzo is een vrijwilligersorganisatie en wordt ook gebruikt als buurthuis en sportkantine. Voor uw verjaardag betaald u uiteraard onze normale prijzen voor de consumpties en wij rekenen een aantal vaste kosten aan u door.

Mocht u uw verjaardag in Matchzo willen organiseren of heeft u nog extra vragen: maakt u dan een afspraak. Op basis van uw wensen ontvangt u een overzicht van de kosten. Stuur een e-mail met daarin uw telefoonnummer naar feest@matchzo.nl of via één van de onderstaande knoppen.

Velden met een * zijn verplicht