Volg ons:

Teamoverleg

Matchzo is zeer geschikt voor verschillende type vergaderingen.

Ons gebouw biedt ruimte voor vergaderingen tot wel 100 personen. Een diner kan tot 120 personen geserveerd worden. Het meubilair wordt volgens uw wensen opgesteld. Voor kleinere gezelschappen wordt de ruimte verkleind, waardoor een intieme sfeer wordt gecreëerd. En als u een nog groter evenement wilt organiseren, dan betrekken wij de sporthal erbij. Met ruimte tot 500 personen.

Op beeldschermen kunt u presentaties, films of foto’s tonen. U mag de ruimte zelf versieren maar u kunt het ook aan ons overlaten. We beschikken over een evenementenaansluiting voor een band of discjockey en we hebben microfoons beschikbaar.

Bij mooi weer kan ons terras worden gebruikt. Uw gasten kunnen gratis voor de deur parkeren. Een feest kan worden gecombineerd met sport en spel in onze sportzaal. In de organisatie hiervan kunnen wij ondersteunen.

Wij zorgen altijd dat alles tiptop in orde is. Onze ervaren medewerkers zijn u en uw gasten in een ongedwongen sfeer graag van dienst. Dit heeft al vele malen geleid tot zeer tevreden klanten.